Håndsprit dispensere

Hos Novicare.dk finder du et stort udvalg af elektroniske og manuelle dispensere til håndsprit. Her finder du dispensere til væg, dispensere på stander, dispensere som bordmodel og dispensere med infoskilte. Det smarte ved Novicare er at spritbeholderen er genopfyldelig, og kan indeholde helt op til 1.200 ml. Det står dig derfor frit for at vælge spritleverandør, og du er derfor ikke bundet til at købe bestemte refill patroner til din håndsprit dispenser fra Purell, Plum, Tork eller andre brands. Hos Novicare kan du desuden købe håndsprit (75%) i 5 liters dunke, som du kan påfylde i Novicare håndsprit dispensers.

Berøringsfri håndsprit dispenser til stander, væg og bord

Vores mest populære håndfri håndsprit station er NOVICARE D1406ST som kommer komplet med stander og mulighed for infoskilt – Denne løsning er velegnet til butikker, restauranter, saloner m.m. Derudover kan du også købe håndsprit dispensere til montering på væggen. Se alle vægophængte dispensere. Herunder ser du listen af dispenser typer:

  • Dispensere på stander / fod
  • Vægophængte dispensere
  • Bordmodel dispenser
  • Manuelle dispensere
  • Automatiske dispensere med sensor
  • Holder til håndsprit flaske / pumpe

Vores dispensere er nemme at påfylde med hånddesinfektion eller sæbe, og så er den klar til brug. Novicare er kendt for sit driftsikre design, som både kan køre på strøm og batteri. 4 x C batterier giver op til 4.000 doseringer.

Vi leverere sprit dispensere til din branche

Novicare er førende indenfor håndsprit dispensere og vi leverer komplette løsninger til følgende brancher: Detail / butik, uddannelsesinstitutioner, Fitnesscentre, frisører, turisme, offentlige institutioner, restauranter, hospitaler, plejehjem kontorer m.m. Er du i tvivl om en løsning, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi sender din dispenser hurtigt

Vi pakker ordrer hver dag, så du ofte modtager den næste dag. Har du spørgsmål til din ordre, så er du velkommen til at skrive til kundeservice på info@novicare.dk eller ringe til os på tlf. 20 12 59 60. Vores kundeservice sidder klar til at besvare dit spørgmål.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en god brugeroplevelse. Når du bruger hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies